Συνταγή για κεμπάπ κοτόπουλου γιαουρτλού

Από τον Βαγγέλη Δρίσκα - Δείτε τα απαραίτητα υλικά αλλά και tips για την εκτέλεσή της

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει κεμπάπ κοτόπουλου γιαουρτλού. Υλικά για 4 μερίδες: 800 γρ. κιμάς κοτόπουλου, 1 ξερό κρεμμύδι τριμμένο, 1 αυγό, 2 φέτες ψωμί (μουσκεμένο και στραγγισμένο), 1 κ.γ. πολτό σκόρδου, ½ κ.γ. κύμινο, ½ κ.γ. κόλιαντρο, ½ κ.γ. τζίντζερ, ½ κ.γ. πάπρικα, ½ κ.γ. ανθός αλατιού, 1 βάζο μαγειρεμένη σάλτσα ντομάτας, 250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι, 2 κ.γ. πολτό σκόρδου, ελαιόλαδο και πίτες για το σερβίρισμα.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ