Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει ιταλική πορκέτα με πικάντικες ψητές πατάτες.
Υλικά: 2 κιλά χοιρινή πανσέτα με πέτσα, 2 κιλά χοιρινή κόντρα, 4 κ.σ. πολτός σκόρδου, 2 κ.σ. ανθός αλατιού, από 5-6 κλωναράκια φρέσκα μυρωδικά (δεντρολίβανο, θυμάρι, ρίγανη, φασκόμηλο), 2 κ.σ. μπέικιν πάουντερ, 300 ml λευκό κρασί, φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Υλικά για τις πικάντικες πατάτες: 1 κιλό μικρές πατάτες, ½ βάζο Πικάντικη Σάλτσα, 1 πορτοκάλι, ανθός αλατιού.
Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE
Στείλε την είδησηTEST PLACEMENT