Συνταγή για δροσερό trifle με φράουλες

Από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει δροσερό trifle με φράουλες. Υλικά (για 10 μερίδες): 2 φακελάκια ζελέ με γεύση φράουλα, 1 κιλό φράουλες, 30 σαβαγιάρ, 500 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά, 5 κ.σ. ζάχαρη, 100 γρ. αμύγδαλα ξεφλουδισμένα, 4-5 κλωναράκια φρέσκια μέντα. Υλικά για την κρέμα βανίλιας: 1 λίτρο γάλα, 4 αυγά, 4 κ.σ. κορνφλάουρ, 1 βανίλια σκόνη.

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ