Συνταγή για ανατολίτικο τσοκερτμέ από τον Σελίμ Σελτζούκ

Δείτε τη συνταγή

Ο Σελίμ Σελτζούκ μαγειρεύει ανατολίτικο τσοκερτμέ, κοκκινιστό μοσχάρι πάνω σε πατάτα τηγανιτή με γιαούρτι. Υλικά: 500 γρ. σπαλομίτα μοσχαρίσια, 1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό, 2 πατάτες, 1 ξερό κρεμμύδι, 1 πιπεριά Φλωρίνης, 1 πιπεριά πράσινη, 2 μανιτάρια, 1 ντομάτα, 1 κ.γ. πελτές ντομάτας, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη και ισότ (μπαχάρι καυτερό).

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ