Συνταγή για αφράτη Βασιλόπιτα με ανθόνερο, καρύδια και κάστανα

Από τον Κυριάκο Μελά

Ο Κυριάκος Μελάς φτιάχνει αφράτη Βασιλόπιτα με ανθόνερο, καρύδια και κάστανα. Υλικά: 60 γρ. ελαιόλαδο, 60 γρ. βούτυρο, 125 γρ. (μισή κούπα) γάλα αμυγδάλου, 125 γρ. ανθόνερο, 200 γρ. καστανή ζάχαρη, 2 αυγά, 250 γρ. αλεύρι, 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ, 100 γρ. κάστανα βρασμένα, 100 γρ. καρύδια σπασμένα, 70 γρ. σοκολάτα τριμμένη ή τρούφα και 2 βανίλιες σκόνη.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ