Το μυστικό για να μην κολλάει το ψάρι στη σχάρα

Κι όμως, υπάρχει τρόπος!

Το ψητό ψάρι είναι μία από εκείνες τις τροφές, που κατατάσσονται στις πρώτες προτιμήσεις των διαιτολόγων όταν πρόκειται για απώλεια κιλών και καύση λίπους.

Το μαγείρεμα του συχνά είναι περισσότερο δύσκολο απ’ όσο θα φανταζόταν κανείς, καθώς είναι πολύ εύκολο να κολλήσει στη σχάρα. Κι όμως υπάρχει τρόπος να αποφύγεις αυτό το πρόβλημα και το δύσκολο καθάρισμα της σχάρας, που αυτό συνεπάγεται!

Tο μυστικό σύμφωνα με το olivemagazine.gr, είναι να τοποθετείς το ψάρι πάνω από ένα στρώμα φέτες λεμονιού. Έτσι το ψάρι όχι μόνο δεν κολλά στη σχάρα, αλλά αποκτά και υπέροχη γεύση εσπεριδοειδών χάρη στο λεμόνι.

Το ίδιο τρικ μπορείς να χρησιμοποιήσεις και όταν ψήνεις το ψάρι στο φούρνο για να μην κολλήσει στο ταψί. Ιδιοφυές!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ