Μοσχαρίσιο γιουβέτσι σε μελωμένες ψητές μελιτζάνες

Δείτε τη συνταγή

Υλικά:
1 κιλό μοσχάρι χτένι (κομμένο σε κύβους)
4 κ.γ. + 3 κ.σ. ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
1 πράσο (σε φέτες)
1 μεγάλο καρότο (σε κύβους)
2 κ.σ. πελτέ τομάτας
1 + 1/2 κούπα Σαμιώτικο γλυκό κρασί
4 μεγάλες ώριμες τομάτες (τριμμένες)
6 κούπες ζωμό κότας
3 φύλλα δάφνης
1 στικ κανέλας
1 κ.σ. πάστα σκόρδου
4 μελιτζάνες
1 πακέτο κριθαράκι
1 + 1/3 κούπας φέτα
Αλάτι – πιπέρι

Για το γαρνίρισμα και το σερβίρισμα 1/2 ματσάκι μαϊντανό (ψιλοκομμένο)
Φέτα και ψωμί για το σερβίρισμα

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ