No profile pic

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει κοτόπουλο μοχίτο με δροσερή ρυζοσαλάτα. Υλικά: 800 γρ. φιλέτο κοτόπουλου (στήθος), 3 χρωματιστές πιπεριές, 4 μέτρια κολοκυθάκια, 1 κουτ. σούπας μουστάρδα, 100 ml ρούμι, 1 κουτ. σούπας μαύρη ζάχαρη, χυμός και ξύσμα από 3 λάιμ, 3-4 κλωναράκια δυόσμος, 1 κουτ. γλυκού πολτός σκόρδου, ελαιόλαδο, ανθός αλατιού και ξύλινα καλαμάκια για σουβλάκια. Για τη ρυζοσαλάτα: 400 γρ. βρασμένο ρύζι μπασμάτι ή parboiled, 4 φέτες ανανάς, 1 πιπεριά, 100 γρ. βρασμένο καλαμπόκι, 1 ντομάτα και 5-6 κλωναράκια μαϊντανός ή κόλιαντρος.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση