O Πέτρος Συρίγος μας ετοιμάζει κολοκυθάκια γεμιστά με αβγολέμονο! Υλικά: 12 κολοκυθάκια μέτρια, 2 ξερά κρεμμύδια, ½ κιλό κιμάς μοσχαρίσιος, 2 σκελίδες σκόρδο, 2 καρότα τριμμένα, 50γρ. λευκό κρασί, 200γρ. Μακρύκοκο parboiled, ½ λίτρο νερό, ½ φλυτζάνι ελαιόλαδο, ½ ματσάκι μαϊντανό, ½ ματσάκι δυόσμο, 1/3 ματσάκι άνηθο, 2 κρεμμυδάκια φρέσκα, αλάτι, πιπέρι, 3 καρότα για την κατσαρόλα | Υλικά για το αβγολέμονο: 3 κρόκους αβγών, χυμό από 2 λεμόνια, 1κ.σ. κρονφλάουρ