Καραμελωμένες χοιρινές μπριζόλες με γαρνιτούρα λαχανικών

Συνταγή από τον Λάμπρο Βακιάρο

Υλικά

Για τις μπριζόλες:
3 κ.σ. ελαιόλαδο
4 χοιρινές μπριζόλες λαιμού (χωρίς κόκαλο)
2 σκελίδες σκόρδο (ψιλοκομμένες)
1/2 κούπας κέτσαπ
3 κ.σ. σόγια
1 κ.σ. μηλόξυδο
1/3 κούπας μέλι
1/4 κούπας ζωμό λαχανικών ή κότας
Αλάτι – πιπέρι

Για τη γαρνιτούρα λαχανικών:

10 – 12 φέτες μπέικον (κομμένες σε μικρές λωρίδες)
1/2 κουνουπίδι καθαρισμένο (κομμένο σε μικρές τούφες)
2 καρότα (κομμένα σε στρογγυλές φέτες)
500 γρ. αρακά
1/3 κούπας ζωμό λαχανικών/κοτόπουλου ή νερό
8 – 10 φύλλα δυόσμου (χοντροκομμένα)
Αλάτι – πιπέρι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ