Ο Γιώργος Τσούλης μαγειρεύει καλαμάρι γεμιστό με ρύζι και σπανάκι.
Υλικά:
6 καλαμάρια μεγάλα, 400 γρ. σπανάκι πλυμένο και καθαρισμένο από κοτσάνια, 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα, ¼ του μάτσου άνηθο ψιλοκομμένο, 2 κ. σ. δυόσμο ψιλοκομμένο, 1 στικ σέλερι ψιλοκομμένο, 150 γρ ρύζι γλασέ, 1 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένη, 500 γρ χυμό ντομάτας, 4 κ. σ. ελαιόλαδο για το σοτάρισμα των λαχανικών & έξτρα 20ml για το μαγείρεμα.