Ο Βασίλης Καλλίδης ετοιμάζει Cordon Bleu γεμιστό με γραβιέρα και ζαμπόν με τραγανή κρούστα. Υλικά: 4 σνίτσελ κοτόπουλου, 2 φέτες ζαμπόν, 4 φέτες γραβιέρα, 2 αυγά, 2φλ. αλεύρι, 2φλ. φρυγανιά, λίγο μοσχοκάρυδο, αλάτι, πιπέρι, σπορέλαιο για το τηγάνι
Ο Βασίλης Καλλίδης ετοιμάζει Cordon Bleu γεμιστό με γραβιέρα και ζαμπόν με τραγανή κρούστα. Υλικά: 4 σνίτσελ κοτόπουλου, 2 φέτες ζαμπόν, 4 φέτες γραβιέρα, 2 αυγά, 2φλ. αλεύρι, 2φλ. φρυγανιά, λίγο μοσχοκάρυδο, αλάτι, πιπέρι, σπορέλαιο για το τηγάνι