Χοιρινά πανσετάκια με γιαούρτι

Δείτε τη συνταγή!

Λαχταριστά χοιρινά πανσετάκια με γιαούρτι, για το τραπέζι της Τσικνοπέμπτης από τον Γιώργο Τσούλη.

Υλικά

1 κιλό χοιρινή πανσέτα κομμένη σε φέτες

Για τη μαρινάδα:

1κ.σ. σκόνη μουστάρδα, 1κ.σ. καστανή ζάχαρη, 1κ.σ. Worcester sauce, ½ κ.σ. σκόρδο σκόνη, 5-6 κ.σ. ελαιόλαδο και έξτρα για το ψήσιμο της πανσέτας, 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε κάθετες φέτες, 1κ.γ. πελτέ τομάτας, αλάτι, πιπέρι

Για το γιαούρτι:

250γρ γιαούρτι πλήρες, 4 κλωνάρια δυόσμο μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα, χυμό από ένα λεμόνι, 20ml λευκό ξύδι, 50ml ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι λευκό

Για το σερβίρισμα:

πίτες, 2 τομάτες κομμένες σε κάθετες φέτες, 1 κρεμμύδι κομμένο σε φέτες, ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ