No profile pic

Το μαγειρικό σχολείο ξεκινά και ήρθε η ώρα που η Αργυρώ θα μας μάθει να φτιάχνουμε εύκολα και με απόλυτη επιτυχία την πιο νόστιμη μπεσαμέλ με πλούσιο άρωμα μοσχοκάρυδου.

 

Αν μάθουμε σωστά τα βήματα που θα μας δείξει, τότε το εύκολο παστίτσιο της θα μας λύσει τα χέρια και ένα μπελαλίδικο πιάτο, θα γίνει μια λιχουδιά που θα ετοιμάζουμε σε μόλις τριάντα λεπτά.

 

Η τελευταία συνταγή έχει άρωμα Γαλλίας και είναι σίγουρο ότι θα τη λατρέψουμε. Νοστιμότατα πράσα ογκρατέν.

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση