LIFESTYLE

Cheesecake φράουλα σε... δόσεις

Δεν χρειάζεται ψήσιμο

No profile pic

Υλικά

  • 6 μπισκότα τριμμένα
  • 2 κ. σ. βούτυρο λιωμένο
  • 2 κ. σ. ζάχαρη
  • 1 συσκευασία τυρί κρέμα
  • 1 κ. σ. χυμό λεμονιού
  • 60 γρ. φρέσκες φράουλες κομμένες σε φέτες
  • 1/2 φλ. τσαγιού ζάχαρη
  • 1/2 φλ. τσαγιού σαντιγί
  • 6 μικρά γυάλινα βαζάκια
 

Εκτέλεση

  1. Ανακατέψτε σε ένα μπολ τα τριμμένα μπισκότα με το βούτυρο και τις δύο κουταλιές ζάχαρη μέχρι να ομογενοποιηθούν.
  2. Χωρίστε ομοιόμορφα το μείγμα στα βαζάκια και πιέστε απαλά.
  3. Τοποθετήστε πάνω από το μείγμα τις μισές φράουλες και ψιλοκόψτε τις υπόλοιπες αφήνοντάς τες στην άκρη.
  4. Χτυπήστε το τυρί κρέμα με το χυμό λεμονιού και το 1/2 φλυτζάνι τσαγιού ζάχαρη με τη βοήθεια ενός μίξερ χειρός μέχρι να μαλακώσει το μείγμα.
  5. Προσθέστε τη σαντιγί και τις ψιλοκομμένες φράουλες και μοιράστε ομοιόμορφα στα βαζάκια.
  6. Γαρνίρετε με φρεσκοκομμένες φράουλες και τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον δύο ώρες.

Πηγή:newsbeast.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση