LIFESTYLE
Απόστολος Λύτρας: Έκανε πρόταση γάμου στη νέα του σύντροφο
O Απόστολος Λύτρας τους τελευταίους μήνες διατηρεί σχέση με την Δώρα Παπαδοπούλου η οποία δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο real estate

Ο ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας λίγους μήνες μετά τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου του, Σοφίας Πολυζωγοπούλου, έκανε πρόταση γάμου στη νέα του σύντροφο, Δώρα Παπαδοπούλου.
Η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια την Δώρα Παπαδοπούλου και τη νέα της ανάρτηση μέσα από την οποία αποκάλυψε πως δέχθηκε την πρόταση. Συγκεκριμένα, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με το μονόπετρο που της χάρισε και από κάτω έγραψε «Yes I Do».
Social Embed
Σημειώνεται πως ο Απόστολος Λύτρας τους τελευταίους μήνες διατηρεί σχέση με την Δώρα Παπαδοπούλου η οποία δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο real estate. Μάλιστα, το ζευγάρι είχε επιβεβαιώσει την σχέση του μέσα από φωτογραφίες στα social media.