ΚΡΗΤΗ
Πρώιμος... Ιούνιος στην Κρήτη και σπεύδουν στις παραλίες - Φωτογραφίες
«Καλοκαίρι» - Ξεπέρασε τους 30 βαθμούς η θερμοκρασία στο Ηράκλειο

Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει ακόμα Μάρτιο, όμως η εικόνα στις παραλίες της Κρήτης θυμίζει αρχές Καλοκαιριού! Με τις θερμοκρασίες να αγγίζουν – και κατά τόπους να ξεπερνούν – τους 30 βαθμούς Κελσίου, δεκάδες πολίτες σπεύδουνστις κοντινές ακτές για να απολαύσουν το... πρώιμο καλοκαιράκι
Δείτε τις θερμοκρασίες που κατέγραψε μέχρι νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου το meteo.gr

Στις παραλίες βρέθηκαν οικογένειες, ζευγάρια, αλλά και μοναχικοί λουόμενοι, που δεν άφησαν την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Η αφρικανική σκόνη που συνοδεύει το θερμό κύμα δεν φαίνεται να πτοεί ιδιαίτερα τους Κρητικούς, οι οποίοι εκμεταλλεύονται στο έπακρο το καλοκαιρινό Σαββατοκύριακο, γνωρίζοντας πως – σύμφωνα με τους μετεωρολόγους – από τη Δευτέρα αναμένεται θεαματική αλλαγή στο σκηνικό του καιρού.
Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η θερμοκρασία τις επόμενες ώρες θα κορυφωθεί, ωστόσο, η μεταβολή του καιρού δεν θα αργήσει: από τη Δευτέρα αναμένεται, κατακόρυφη πτώση της θερμοκρασίας και... επιστροφή του χειμώνα.



Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη