ΚΡΗΤΗ

Πέρασαν κιόλας 40 ημέρες χωρίς τον Δράκο Μαρή...

Συγκινεί η χήρα του επιχειρηματία - Την Κυριακή το 40ήμερο μνημόσυνο

Δράκος Μαρής

Σαράντα ημέρες πέρασαν από τότε που "έφυγε" από τη ζωή ο αγαπητός επιχειρηματίας, Δράκος Μαρής, συγκλονίζοντας την τοπική κοινωνία.

Το 40ήμερο μνημόσυνο θα τελεστεί την ερχόμενη Κυριακή 9 Μαρτίου στις 8.30 το πρωί από τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Γάζι.

Το "αντίο" στον Δράκο Μαρή από την γυναίκα του

Image
Δράκος Μαρής, Παπασηφάκη

Με μια σύνθεση φωτογραφιών και στίχους το αντίο στον άνθρωπο με τον οποίο συμπορεύτηκε για 26 χρόνια.

Ένα βίντεο με τον άνθρωπο που την συνόδευσε στην ενηλικίωση και την ανεξαρτητοποίηση, με τον άνδρα που την έκανε μητέρα, με τον σύντροφο και συνοδοιπόρο της στη ζωή κοινοποίησε την Κυριακή η Μαίρη Παπασηφάκη, σύζυγος του Δράκου Μαρή.

Με τις μνήμες για εκείνη και τα δυο παιδιά τους να είναι ακόμη νωπές, η γυναίκα που τα τελευταία 26 χρόνια συμπορευόταν στη ζωή με τον Δράκο Μαρή γράφει για τον άνθρωπο της προσφοράς και της βοήθειας, το πρωτοπαλίκαρο που οι γονείς του υποδέχτηκαν στον ουρανό, τον άνθρωπο που στάθηκε στο πλευρό της από όταν εκείνη έδινε πανελλήνιες ως και το αναπάντεχο τέλος.

"Μαζί σου έγινα δυνατή κι αυτό στο οφείλω" - γράφει. 

Το βίντεο συνοδεύεται από στίχους συγχώρεσης και κατανόησης, ενώ όπως η ίδια γράφει, φανερά συγκλονισμένη ακόμη από την μεγάλη απώλεια: 

"Το δικό μου ΓΙΑΤΙ το έχω απαντήσει ήδη, ήταν θέλημα θεού και το αποδέχομαι".

 


 Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο


 

 

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση