Νέες ξεχωριστές γεύσεις στο NTORE από ένα νέο πολλά υποσχόμενο σεφ!

Newsroom
Newsroom

Ο σεφ Αλέξανδρος Βρυθιάς έχει δίπλα του μια εξαιρετική ομάδα συνεργατών

Με μια ιστορία που μετράει έναν αιώνα το ΝΤΟΡΕ, εμβληματικό στέκι του Ηρακλείου, έχει αναγεννηθεί στον ίδιο χώρο που αποτελούσε σημείο συνάντησης, διασκέδασης και πολιτισμού των Ηρακλειωτών. Παρελθόν, παρόν και μέλλον… 

Οι παραδοσιακές γεύσεις μετεξελίσσονται και οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γευτούν στα πιάτα τους τη μοντέρνα ελληνική και κρητική κουζίνα!

Το νέο μενού του NTORE Gastronomy επιμελείται ο νεαρός, ανερχόμενος σεφ Αλέξανδρος Βρυθιάς με μεγάλη εμπειρία από σύγχρονους χώρους γαστρονομίας και συνεργασίες με γνωστούς σεφ. Στη δημιουργία της ανανεωμένης κάρτας του NTORE είχε την πολύτιμη βοήθεια ενός από τους πλέον καταξιωμένους σεφ της χώρας, του Μιχάλη Μάρθα.  Ο σεφ Αλέξανδρος Βρυθιάς έχει δίπλα του μια εξαιρετική ομάδα συνεργατών που τους ενώνει η αγάπη για την εκλεκτή γαστρονομία, το πάθος για τη μαγειρική, η έμπνευση από τη παράδοση, η δημιουργικότητα και το μεράκι για το άριστο αποτέλεσμα.

Αλέξανδρος Βρυθιάς

Ο σεφ Αλέξανδρος σχολίασε: «Το NTORE Gastronomy πρεσβεύει μια νέα ερμηνεία της ελληνικής & κρητικής γαστρονομίας που στόχο έχει να αναδείξει τις παραδοσιακές γεύσεις με τρόπο σύγχρονο και δημιουργικό. Το νέο μας μενού είναι βασισμένο στην εντοπιότητα, την εποχικότητα και στην επιλογή αγνών και ποιοτικών πρώτων υλών. Τυριά ντόπιων παραγωγών  επιλεγμένα από τον πλούτο της Κρητικής παράδοσης, ψάρια φρέσκα από τις θάλασσες μας και μια κάβα που φιλοξενεί ξεχωριστές ποικιλίες οίνου από την Κρήτη και την υπόλοιπη Ελλάδα. Όλα τα αρτοποιήματα και γλυκά είναι χειροποίητα και παρασκευάζονται στο εργαστήριο ζαχαροπλαστικής μας από αγνά υλικά».

Και συνέχισε: «Η ιστορία και οι παραδόσεις του τόπου μας αποτελούν για μας πηγή έμπνευσης και οδηγό για να δημιουργούμε συνταγές που αναδεικνύουν την ελληνική και κρητική κουζίνα με μεράκι, πάθος και φαντασία, επαναφέροντας στο τραπέζι όλη την αλήθεια της γεύσης. Δουλεύουμε ακούραστα, εξελισσόμαστε και το αποτέλεσμα μας δικαιώνει. Μέσα από τις γαστρονομικές μας προτάσεις το φαγητό και ο οίνος  γίνονται ιεροτελεστία.  Κάθε πιάτο κρύβει μια ιστορία του τόπου μας, κάθε ποτήρι κρασί μεταφέρει τα αρώματα του ελληνικού αμπελώνα. Ας γίνουμε συνοδοιπόροι σε αυτό το μυσταγωγικό ταξίδι γευσιγνωσίας!»  

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ