ΚΡΗΤΗ

Λασίθι: Συγχαρητήρια Χαριτάκη στη νέα Διοικήτρια των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων

Τι αναφέρει ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου

Νοσοκομείο

Συγχαρητήρια επιστολή απέστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λασιθίου Θωμάς Χαριτάκης στην νέα Διοικήτρια των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, Ευαγγελία Φανουράκη.

Αναλυτικά η επιστολή:

"Αξιότιμη κυρία Φανουράκη,

Με την παρούσα επιστολή, επιτρέψτε μου να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων σας, ως νέα Διοικήτρια των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου.

Η ανάληψη της Διοίκησης των Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων του Λασιθίου, ιδιαίτερα σε μια περίοδο με αυξημένες προκλήσεις στον χώρο της δημόσιας υγείας, αποτελεί μια ευθύνη υψηλής σημασίας. 

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του  Επιμελητηρίου Λασιθίου και εγώ προσωπικά, σας ευχόμαστε καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε. Ευελπιστούμε σε μια γόνιμη συνεργασία, με στόχο την ενίσχυση και την αναβάθμιση του επιπέδου των υπηρεσιών υγείας προς τους πολίτες της περιφερειακής μας ενότητας".



Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση