ΚΡΗΤΗ

Ηράκλειο: Συνάντηση εργασίας στο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας για τη βελτίωση των υφιστάμενων υποδομών

Η πρωτοβουλία αποσκοπεί σε παρεμβάσεις από πλευράς της Περιφέρειας Κρήτης

σχο

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε στο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου με στόχο την καταγραφή των αναγκών βελτίωσης των υφιστάμενων χώρων του Σχολείου. Η πρωτοβουλία αποσκοπεί σε παρεμβάσεις από πλευράς της Περιφέρειας Κρήτης, με απώτερο στόχο τη δημιουργία ενός ασφαλούς, λειτουργικού και ποιοτικού μαθησιακού περιβάλλοντος για τους περισσότερους από 400 μαθητές και μαθήτριες που φοιτούν σε αυτό.

Image
μαδ


Η επίσκεψη και η καταγραφή των προβλημάτων ήταν απόρροια της συζήτησης του Περιφερειάρχη Κρήτης, Σταύρου Αρναουτάκη, με εκπροσώπους του Σχολείου στις αρχές Ιουλίου. Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης, Ελένη Μαράκη - Μπελαδάκη, και μέλη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Περιφέρειας Κρήτης, έτυχαν θερμής υποδοχής από τη Διευθύντρια του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου, Ανδρονίκη Σπαθαράκη, και τον Υποδιευθυντή του Πρωτοβάθμιου κύκλου, Δημήτριο Σφακάκη. 

Image
μακδ


Η συνάντηση διεξήχθη σε εποικοδομητικό κλίμα, με όλους τους παρευρισκόμενους να συμφωνούν στην άμεση ανάγκη υλοποίησης των απαραίτητων παρεμβάσεων για την αναβάθμιση των σχολικών εγκαταστάσεων.

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Ηράκλειο


 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση