Ημερίδα για την κρητική κουζίνα και το κρητικό μπακάλικο

Την Τετάρτη

Ενημερωτική ημερίδα πραγματοποιείται στο Επιμελητήριο Λασιθίου, την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου, ώρα 17:00 με θέμα: Σήματα «Κρήτη», «κρητική κουζίνα» & «κρητικό μπακάλικο», Εργαλεία συνεργασίας & ανάπτυξης.

«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙ∆ΑΣ»
στο Επιµελητήριο Λασιθίου
Τετάρτη 05 Οκτωβρίου 2016 & ώρα: 17:00
17:00 – 17:30 Προσέλευση - Έναρξη
17:30 – 18:15 Χαιρετισµοί
• Πελαγία Πετράκη - Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λασιθίου
• Μανόλης Χνάρης – Πρόεδρος Αγροδιατροφικής Σύµπραξης Περιφέρειας Κρήτης
• Μιχάλης Βαµιεδάκης – Εντεταλµένος Σύµβουλος Τουρισµού Περιφέρειας Κρήτης
• Θωµάς Χαριτάκης – Πρόεδρος Επιµελητηρίου Λασιθίου
• Μανόλης Βαρκαράκης - Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Λασιθίου
18:15 – 18:30 «Η φιλοσοφία και η διαδικασία πιστοποίησης των προϊόντων και των  επιχειρήσεων µε το σήµα «κρήτη» - ∆ρ Αλέξανδρος Στεφανάκης,  Πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ, Παραρτηµάτος Κρήτη & Αντιπρόεδρος ∆Σ  Αγροδιατροφικής Σύµπραξης Περιφέρειας Κρήτης
18:30 – 18:45 «Σήµα «κρητική κουζίνα», η γαστρονοµική κουλτούρα της Κρήτης σε ένα Πρότυπο» - Βίκυ Νταγιαντά, Αγροδιατροφική Σύµπραξη Περιφέρειας Κρήτης
18:45 – 19:30 Ερωτήσεις – Συζήτηση - Κλείσιµο ηµερίδας

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ