Ημερίδα για το Κρητικό ελαιόλαδο και τους παράγοντες που επηρεάζουν

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

To Δίκτυο Κρητικού Ελαιολάδου διοργανώνει εκδήλωση με θέμα: «ΚΡΗΤΙΚΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ» παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητά του από τον αγρό στην τυποποίηση» την ερχόμενη Τετάρτη  25 Οκτωβρίου 2017 στις 17.30 το απόγευμα στην αίθουσα ΚΑΣΤΕΛΛΑΚΗ  του Επιμελητηρίου  Ηρακλείου

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

17.30   Χαιρετισμός                                                                                               ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΡΑΓΚΑΚΗΣ,  Πρόεδρος  ΔΙΚΤΥΟΥ ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ,   Α’ Αντιπρόεδρος  Επιμελητηρίου Ηρακλείου

17.40 ΘΕΜΑ: « Παράγοντες που επηρεάζουν την ποιότητα του ελαιόλαδου  προσυλλεκτικά, συλλεκτικά και μετασυλλεκτικά  (Καλλιεργητικές πρακτικές, χρόνος και τρόποι συλλογής, μετασυλλεκτική διαχείριση  του ελαιόκαρπου. Αλλοιώσεις ελαιόλαδου)»                                                                                                    

Δρ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΖΙΔΑΚΗΣ,  (MSc- PhD)  Γεωπόνος- Επιστημονικός Σύμβουλος,   π. Ερευνητής   ΕΛΓΟ  - ΕΘΙΑΓΕ, π.αν. Δ/ντής   Ινστιτούτου  Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων-ΕΘΙΑΓΕ, Υπεύθυνος  Εργαστηρίου Ελαιοκομίας και Μετασυλλεκτικής Φυσιολογίας του Ινστιτούτου  Ελιάς και Υποτροπικών Φυτών Χανίων

18.50 ΘΕΜΑ: «Πώς το ελαιουργείο επηρεάζει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του παραγόμενου ελαιόλαδου -Διαφύλαξη της ποιότητας του ελαιόλαδου κατά την αποθήκευση και τυποποίηση» 

 ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΑΛΙΒΑΡΑΣ,  Μ.Sc.- Multichrom Lab, Ποιοτικός Έλεγχος, Γευσιγνωσία,  Συμβουλευτικές Υπηρεσίες για το Ελαιόλαδο

19.00 : Ερωτήσεις – Απαντήσει


Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ