ΚΡΗΤΗ
Χανιά: Αύριο δικάζεται ο γιατρός που συνελήφθη για σεξουαλική παρενόχληση 14χρονης - Τι εξετάζουν οι αρχές
Ο εισαγγελέας άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βαθμό πλημμελήματος και για αντίσταση κατά της αρχής
Πολλές συζητήσεις προκάλεσε η υπόθεση με την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης 14χρονης σε παιδικές κατασκηνώσεις του νομού Χανίων ενώ αύριο παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Χανίων ο 63χρονος γιατρός που συνελήφθη.
Όπως έχει γράψει το Cretalive, o εισαγγελέας Χανίων άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βαθμό πλημμελήματος και για αντίσταση κατά της αρχής, καθώς φέρεται να αντιστάθηκε κατά τη σύλληψή του.
Ο γιατρός μέχρι την δίκη, παραμένει υπό κράτηση. Ο ίδιος φέρεται να αρνείται τα πάντα και υποστηρίζει ότι οι πράξεις του εντάσσονται αυστηρά στο πλαίσιο της ιατρικής εξέτασης, η οποία μάλιστα έγινε παρουσία της νοσηλεύτριας
Υπενθυμίζεται ότι το περιστατικό της σεξουαλικής παρενόχλησης σε βάρος του 14χρονου κοριτσιού - για το οποίο καταγγέλθηκε ο γιατρός - φέρεται να έγινε πριν από κάποιες ημέρες, ωστόσο η καταγγελία από τους γονείς έγινε την περασμένη Τρίτη.
Την ίδια ώρα, πληροφορίες αναφέρουν ότι από τις αρχές συνεχίζεται η έρευνα για την υπόθεση, καθώς φέρεται να υπάρχουν και άλλες προφορικές - προς ώρας - σχετικές αναφορές για ανάρμοστη συμπεριφορά του 63χρονου. Ωστόσο επώνυμη καταγγελία δεν έχει γίνει ακόμα στην αστυνομία.
