Φοιτητές διοργάνωσαν σεμινάριο μελισσοκομίας

Ετοιμάζεται παρουσίαση του τρόπου μεταποίησης του Κρητικού μελιού σε λευκό οίνο, τσικουδιά και ρακόμελο.

Ολοκληρώθηκε το σεμινάριο μελισσοκομίας για αρχάριους που διοργάνωσαν οι φοιτητές του Τ.Ε.Ι. Κρήτης με προσωπική πρωτοβουλία και εθελοντισμό, ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο εκατό ωρών που έλαβε χώρα στο Ηράκλειο.

Σε σχετική ανακοίνωση οι φοιτητές αναφέρουν:

"Ευχαριστούμε τους καθηγητές που μας βοήθησαν ανιδιοτελώς τόσο για την ολοκλήρωση του σεμιναρίου όσο και για την ιδέα της συνέχισης του τα επόμενα ετη.

Τέλος το Σάββατο 3 Ιουνίου 11 πμ. θα γίνει μια παρουσίαση από τον κύριο Λυδάκη Δημήτρη με θέμα τον τρόπο μεταποίησης του Κρητικού μελιού σε λευκό οίνο, τσικουδιά και ρακόμελο. Ο κύριος σκοπός της παρουσίασης είναι να δοθεί υπεραξία στα μελισσοκομικά προϊόντα. 

Ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση είναι στο κέντρο ΟΓΕΕΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για όλους χωρίς οικονομική επιβάρυνση. Το κέντρο ΟΓΕΕΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ βρίσκεται στη Νέα Αλικαρνασσό τέρμα Θεμιστοκλέους Ηράκλειο Κρήτης.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ