ΚΡΗΤΗ

Βελτιώνοντας το κρητικό ελαιόλαδο στις διεθνείς αγορές

Εκπαιδευτικές ημερίδες στην Κρήτη από το Μεσογειακό Κέντρο Ικανοτήτων Αγροδιατροφής ΙΚΕ (MACC)

Βελτιώνοντας το κρητικό ελαιόλαδο στις διεθνείς αγορές

Δωρεάν ημερίδες εκπαιδευτικού χαρακτήρα με θέμα «Η ποιότητα του ελαιολάδου, τα οργανοληπτικά του χαρακτηριστικά και οι καλές προοπτικές σε όλη την αλυσίδα παραγωγής» διοργανώνονται σε όλη την Κρήτη από το Μεσογειακό Κέντρο Ικανοτήτων Αγροδιατροφής ΙΚΕ (MACC).

Οι ημερίδες αυτές διοργανώνονται με την υποστήριξη του Οργανοληπτικού Εργαστηρίου Κρήτης ΑΣΡ και απευθύνονται σε παραγωγούς, ελαιουργούς αλλά και κάθε επαγγελματία που δραστηριοποιείται στον τομέα του ελαιολάδου. 

Σκοπός των εκπαιδευτικών αυτών ημερίδων είναι η γνώση και η εξοικείωση με όλες εκείνες τις τεχνικές και τα σύγχρονα εργαλεία που αναδεικνύουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του προϊόντος, βελτιώνοντας τη θέση του στην παγκόσμια αγορά. Οι εργασίες εστιάζουν στην αποφυγή λαθών που υποβαθμίζουν ή καταστρέφουν την ποιότητα του ελαιολάδου καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, από τη συγκομιδή έως την ανάμειξη και εμφιάλωση. 

Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν στις ακόλουθες ημερομηνίες:

  • Στις 22/10/22 στο Εμπορικό και βιομηχανικό Επιμελητήριου Λασιθίου στις 11:00-17:00
  • Στις 23/10/22 στις Τεχνικές Σχολές του Επιμελητήριου Ηρακλείου στις 11:00-17:00
  • Στις 26/10/22 στο Εμπορικό και βιομηχανικό Επιμελητήριου Χανίων στις 15:00-21:00
  • Στις 29/10/22 στο Εμπορικό και βιομηχανικό Επιμελητήριου Ρεθύμνου στις 11:00-16:30


Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, για εκδήλωση ενδιαφέροντος, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κ. Γερμανακη.
Email 
lab@oliveoiltastinglab.gr

Υπεύθυνη Εργαστήριου/ Συντονίστρια: Ελευθερία Γερμανάκη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας 6974939462

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση