ΚΡΗΤΗ

Ακυρώθηκε η συμμετοχή πολεμικού πλοίου στις εκδηλώσεις για τη Ναυτική Εβδομάδα στον Άγιο Νικόλαο

"Λόγω έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών" επισημαίνεται σε ανακοίνωση του δήμου Αγίου Νικολάου - Κανονικά οι υπόλοιπες εκδηλώσεις

Άγιος Νικόλαος
Photo Credits: @imageonline.gr/Κώστας Μεταξάκης

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη συμμετοχή πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού στις εκδηλώσεις για τη Ναυτική Εβδομάδα στον Άγιο Νικόλαο, λόγω έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών. Στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Αγίου Νικολάου επισημαίνονται τα εξής:

«Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ναυτικής Εβδομάδας που έχουν προγραμματιστεί για την πόλη του Αγίου Νικολάου, είχε ανακοινωθεί η παρουσία πολεμικού πλοίου του Πολεμικού Ναυτικού στις 2 και 3 Ιουλιου 2025 στον λιμένα της πόλης, με στόχο την ενίσχυση του εορταστικού χαρακτήρα της εβδομάδας και την προσέγγιση του κοινού στις δράσεις των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορηση από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, η προγραμματισμένη άφιξη του πολεμικού πλοίου ακυρώνεται λόγω έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών.

Οι λοιπές εκδηλώσεις της Ναυτικής Εβδομάδας συνεχίζονται κανονικά, με την υποστήριξη τοπικών φορέων και αρχών. Οι πολίτες και επισκέπτες καλούνται να παρακολουθήσουν τις υπόλοιπες δράσεις της Ναυτικής Εβδομάδας, όπως σας έχουν ήδη ανακοινωθεί».

Διαβάστε περισσότερες ειδήσεις από την Κρήτη και το Λασίθι

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση