ΚΟΣΜΟΣ

Πυροβολισμοί σε κλαμπ στο Μπέρμιγχαμ - Τέσσερις τραυματίες στο νοσοκομείο

Το Μπέρμιγχαμ
Photo Credits: @Pexels

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα του Σαββάτου (20/9) στο κλαμπ Μάνγκο στο Μπέρμιγχαμ, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις θαμώνες.

Ένας άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ οι άλλοι τρεις νοσηλεύονται με λιγότερο σοβαρά τραύματα, όπως μεταδίδει το SkyNews.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη τριών ατόμων, ηλικίας μεταξύ 20 και 30 ετών. Παραμένουν υπό κράτηση ως ύποπτοι για βίαιη διατάραξη της τάξης, καθώς η έρευνα συνεχίζεται.

Ο αστυνόμος Μάικλ Κλαρκ δήλωσε πως το περιστατικό αυτό «συνέβη σε ένα πολυσύχναστο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης, σε έναν από τους κύριους δρόμους έξω από το κέντρο του Μπέρμιγχαμ, επομένως είναι ζωτικής σημασίας να έχουμε πληροφορίες από οποιονδήποτε είδε τι συνέβη ή που μπορεί να το κατέγραψε με κάμερα καθώς περνούσε από το σημείο».

«Η έρευνά μας προχωρά με ταχείς ρυθμούς και οι εκτεταμένες έρευνες έχουν οδηγήσει στη σύλληψη τριών ατόμων, αλλά συνεχίζουμε την επιχείρηση σε μία προσπάθεια να εντοπίσουμε όλους όσους εμπλέκονται» σημείωσε ο ίδιος.

Πηγή: CNN Greece

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση