Ποιος θα είναι πρόεδρος στην θέση του Πιτσούλη;

Την Κυριακή η συνεδρίαση για την εκλογή και πριν θα γίνει ομάδα που θα αποφασίσει- ποια ονόματα ακούγονται

Έφτασε λοιπόν η ώρα για το περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης! Ορίστηκε η πρώτη ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κρήτης που θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου στις 11:30 στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφέρειας και τα θέματα είναι δύο:

  • Εκλογή Προεδρείου του Περιφερειακού Συμβουλίου.
  • Εκλογή μελών της Οικονομικής Επιτροπής Π.Κ.

Αλλά ποιο θα είναι το προεδρείο; Έχει αποφασιστεί ποιος από την πλειοψηφία θα είναιο νέος πρόεδρος με το δεδομένο ότι ο Γ.Πιτσούλης δεν θα συνεχίσει πλέον από αυτή τη θέση- έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό αυτό. Έκλεισε τον κύκλο του μετά από τόσα χρόνια και πιθανόν θα μετακινηθεί σε θέση αντιπεριφερειάρχη.

Ο κ.Αρναουτάκης δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του για το εάν προτιμά κάποιον από τους συμβούλους του, δεν έχει μιλήσει ούτε στους στενούς του συνεργάτες. Τι θα κάνει; Θα το πάει στην ομάδα και αυτή θα αποφασίσει ποιον θα στηρίξει. ΘΑ τεθεί σε εσωτερική ψηφοφορία το δίλημμα; Ναι, εάν υπάρξουν φυσικά πέραν του ενός υποψήφιοι!

Και ποια ονόματα ακούγονται; Πρώτο και καλύτερο του Παύλου Μπαριτάκη ο οποίος και εμπειρία έχει αυτοδιοικητική και έχει εκείνα τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν για τη θέση. Αλλά σε ενδεχόμενη ψηφοφορία...κερδίζει την πλειοψηφία; Δεν είναι βέβαιο ειδικά εάν κάποιος παλιός ενδιαφερθεί όπως ο Νίκος Ξυλούρης, ο Γ.Αλεξάκης , ο Τάσος Κουρουπάκης ή ο Λ.Βαμβακάς. Δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για τη θέση πλέον ο Κ.Φασουλάκης, ενώ από τους "νεώτερους" είχαν ακουστεί τα ονόματα των Ζαχ.Δοξαστάκη και Νίκου Σκουλά. Για να δούμε τι θα βγάλει...η ρουλέτα!

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ