Ποιος περισσεύει από τους 8 της ΝΔ ;

Τρέχει να κλείσει το ψηφοδέλτιο ενόψει εκλογών

Εκλογές στις 7 Ιουλίου λοιπόν οριστικά και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα' χουμε τα ονόματα που θα απαρτίζουν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ η οποία φιλοδοξεί να ανεβάσει περαιτέρω τα ποσοστά της στην Κρήτη, αν και είναι δύσκολο να περάσει τον ΣΥΡΙΖΑ που διατηρεί ακόμη ισχυρές δυνάμεις.

Κι ενώ στους υπόλοιπους νομούς λίγο πολύ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα με τα πρόσωπα( καθώς στα Χανιά η Ντόρα θα ηγηθεί, ο Κεφαλογιάννης στο Ρέθυμνο και ο Πλακιωτάκης στο Λασίθι) η μάχη μεγάλη θα γίνει στο Ηράκλειο όπου πιθανώς θα μοιραστούν πλέον 3 έδρες και φιλοδοξούν- πολύ δύσκολα φυσικά- να πάρουν και τέταρτη!

Έτσι, οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί, τόσοι που φαίνεται πως ένας θα δει την πόρτα εξόδου ή για να ακριβολογούμε ένας δεν θα δει την πόρτα εισόδου!

Για να τα πάρουμε με τη σειρά: το ψηφοδέλτιο θα έχει 11 υποψήφιους. 7 άνδρες και τέσσερις γυναίκες, σύμφωνα με την ποσόστωση. Σιγουρος φυσικά είναι ο γραμματέας Λευτέρης Αυγενάκης ,ενώ έχουν καπαρώσει θέση ο πρώην βουλευτής Μάξιμος Σενετάκης, ο αγροτοσυνδικαλιστής Ανδρέας Στρατάκης και ο οφθαλμίατρος Γρηγόρης Ροκαδάκης. Από εδώ αρχίζουν τα δύσκολα. Ο Γιώργος Επιτροπάκης είναι πολύ δύσκολο να κοπεί, ενώ με τη στράτευση του στον αγώνα της περιφέρειας αλλά και τους σταυρούς που συγκέντρωσε δείχνει αδύνατο να κοπεί και ο Γιώργος Ματαλλιωτάκης. Κι εδώ αρχίζουν τα πιο δύσκολα.

Γρηγόρης Πασπάτης ή ο όψιμος στη ΝΔ Νίκος Τζώρτζογλου; Η αρχική εισήγηση, λένε οι πληροφορίες μας, ήθελαν τον γιατρό να μην περνά την αξιολόγηση, αλλά τα αποτελέσματα της περασμένης Κυριακής μάλλον τον φέρνουν πιο κοντά !

Στις γυναίκες είναι το πρόβλημα επίσης. Η μόνη σίγουρη είναι η Θεανώ Βρέντζου, ακούγεται το όνομα της Εύας Σημαιάκη, ενώ πιθανολογείται ότι θα υπάρξει και...μεταγραφή από άλλο κόμμα που πρόσφατα έκλεισε. Δύσκολα θα είναι η κ.Αθηνά Σπανάκη που επέλεξε να δώσει τη μάχη στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Κοντός ψαλμός αλληλούια... η ανακοινωση των υποψηφίων είναι κοντά !

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ