“Ποιο Κίνημα Αλλαγής, μόνο ΠΑΣΟΚ !”

Ακούνε “ΠΑΣΟΚ” και... εκστασιάζονται οι φίλοι του κόμματος

Ακούνε “ΠΑΣΟΚ” και... εκστασιάζονται! Ξανανιώνουν! Θυμούνται τα νιάτα τους και τις “ένδοξες μέρες” του κόμματος! Έτσι έγινε και χθες με τους τρίτης ηλικίας φίλους του... “Κινήματος Αλλαγής”, πλέον, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο με την παρουσίαση τεσσάρων υποψήφιων ευρωβουλευτών.

Ενδεικτικά, τα “τιμημένα γηρατειά” (όπως θα έλεγε και ο Ανδρέας Παπανδρέου), που κάθονταν στην... γαλαρία, κάθε φορά που άκουγαν την λέξη “ΠΑΣΟΚ” μόνο που δεν σηκώνονταν από τις θέσεις τους για να... πανηγυρίσουν! Για τέτοια πώρωση μιλάμε! Οι σημαίες μόνο τους έλειπαν! Αν είχαν, είμαστε σίγουροι ότι θα τις κούναγαν ασταμάτητα! Τις κλασικές πράσινες σημαίες, με τον ήλιο...

Δεν συνέβαινε και το ίδιο όταν η λέξη “Κίνημα Αλλαγής” διαπερνούσε τα... ώτα τους! Φαίνεται να μην τους αγγίζει τόσο, αν και οι ίδιοι επιλέγουν να παραμένουν “πιστοί” στο κόμμα, παρότι αυτό άλλαξε όνομα και... σύνθεση (με τις ανακατατάξεις στελεχών), κλείνοντας τα... αυτιά τους στις “σειρήνες” της Κουμουνδούρου!

“Πες το, πες το!”, επιδοκίμασε ηλικιωμένος τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Γιάννη Μεϊμάρογλου που επέλεξε να ξεκινήσει την ομιλία του με εκτενή αναφορά στο ΠΑΣΟΚ. “Ποιο Κίνημα Αλλαγής, μόνο ΠΑΣΟΚ!”, ξεστόμισε (δυνατά) ο ίδιος ένθερμος υποστηρικτής στη συνέχεια. Ο οποίος μαζί με μερικούς ακόμη συνομήλικούς του, που τον περιστοίχιζαν είχαν φτιάξει δυνατή ομάδα, τους σκληροπυρηνικούς της χθεσινής εκδήλωσης!

Εκείνος που τους “ντόπαρε” για τα καλά ήταν ο Γιώργος Καμίνης, όταν με στεντόρεια φωνή (δεν το συνηθίζει), είπε ότι “όλες οι μεγάλες αλλαγές σε αυτόν τον τόπο έγιναν από την Δημοκρατική Παράταξη!”.

Τι να σας λέμε! Τους ηλικιωμένους, βαμμένους “πράσινους” ψηφοφόρους τους διαπέρασε ένα ισχυρό ρεύμα... συγκίνησης, υπερηφάνειας και νοσταλγίας! “Πες τα, πες τα!”, τον παρότρυναν, ενθυμούμενοι τις “παλιές καλές μέρες, τις παλιές καλές εποχές”, τότε που ηλικιακά συγκαταλέγονταν στα “περήφανα” (και ατίθασα!) “νιάτα”, τα οποία προσπαθεί να προσεγγίσει εκ νέου το κόμμα της Φώφης Γεννηματά, για να ξεκινήσει από εκεί την ριζική αναγέννησή του κόμματός της...

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ