Λίγη ντροπή δεν βλάπτει!

Εδώ είμαστε για να ασκούμε κριτική, να στηλιτεύουμε τα κακώς κείμενα και να δίνουμε βήμα στον ανυπεράσπιστο πολίτη που νιώθει καθημερινά στο πετσί του την ταλαιπωρία

Η υπάλληλος του ΟΑΕΔ Νέας Αλικαρνασσού που με ύφος χιλίων καρδιναλίων και με την αλαζονεία που της δίνει η ( μόνιμη και χωρίς καμμία αξιολόγηση) θέση της, πήρε τηλέφωνο όχι για να ζητήσει συγνώμη για την ταλαιπωρία που υφίστανται οι πολίτες σε συνεχή κατά πως φαίνεται βάση στη συγκεκριμένη υπηρεσία, αλλά να μας ζητήσει και τα ρέστα και να μας κάνει μαθήματα περί κίτρινου τύπου !

Μάλιστα η αθεόφοβη, είχε το θράσος να μας πει πως οι υπάλληλοι της συγκεκριμένης υπηρεσίας δέχονται... bulling από το Cretalive επειδή ανεβάζει χωρίς διασταύρωση, λέει, κάθε καταγγελία που φτάνει στο γραφείο μας και αφορά την υπηρεσία της!

Για να το ξεκαθαρίσουμε μια κι έξω: εδώ είμαστε για να ασκούμε κριτική, να στηλιτεύουμε τα κακώς κείμενα και να δίνουμε βήμα στον ανυπεράσπιστο πολίτη που νιώθει καθημερινά στο πετσί του την ταλαιπωρία, από μικρούς ή μεγάλους δυνάστες που από την πολυτέλεια που τους δίνει η εξουσία τους... βασανίζουν ανθρώπους, ταλαιπωρημένους, άνεργους και αδύναμους. Και θα είμαστε εδώ για να αναδεικνύουμε κάθε τι που αξίζει να αναδειχθεί... κι ελπίζουμε να μην χρειαστεί να επανέλθουμε !

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ