ΕΛΛAΔΑ
Περιστέρι: Μαθητές έπαιξαν ξύλο με καδρόνια και λοστούς σε σχολείο - Τραυματίστηκαν καθηγητές
Από την επίθεση τραυματίστηκαν 3 καθηγητές οι οποίοι προσπάθησαν να χωρίσουν τους μαθητές
Πεδίο μάχης έγινε ο προαύλιος χώρος σχολείου στο Περιστέρι, αφού μαθητές ΕΠΑΛ επιτέθηκαν σε μαθητές γενικού Λυκείου, σήμερα το πρωί, Παρασκευής (3/10/2025).
Σύμφωνα με το newist.g, το περιστατικό συνέβη στις 11:30 το πρωί όταν περίπου 15 μαθητές του τοπικού ΕΠΑΛ φέρεται να έριξαν τούβλα προς το σχολείο και να επιτέθηκαν σε μαθητές του 9ου Γενικού Λυκείου στο Περιστέρι στην οδό Ασκληπιού, χρησιμοποιώντας καδρόνια και λοστούς. Ο αριθμός των εμπλεκομένων δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί.
Από την επίθεση τραυματίστηκαν 3 καθηγητές που προσπάθησαν να βάλουν τάξη στο χάος, συμπεριλαμβανομένης της διευθύντριας, η οποία όταν είδε τους εξωσχολικούς να μπαίνουν μέσα και να χτυπούν τους μαθητές της, μπήκε στη μέση για να τους χωρίσει, με αποτέλεσμα να την χτυπήσουν και εκείνη.
Οι καθηγητές δεν θέλησαν να πάνε στο νοσοκομείο ενώ δεν υπάρχουν αναφορές για προσαγωγές ή συλλήψεις.
