ΕΛΛAΔΑ
Ο Λευτέρης Αυγενάκης δίνει ραντεβού στα δικαστήρια με τον Στέφανο Κασσελάκη
Η κόντρα των δύο ανδρών φουντώνει.
Ο βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε στη δημοσιότητα το Ε9 του μετά τη χθεσινή αποκάλυψη του προέδρου του Κινήματος Δημοκρατίας Στέφανου Κασσελάκη ότι κατέθεσε αναφορά στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία (EPPO) για το Πόθεν Έσχες του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης.
Ο Λευτέρης Αυγενάκης στη νέα ανάρτησή του στο Facebook κατηγορεί τον Στέφανο Κασσελάκη για «ΤikΤok politics» και δημοσιοποιεί το Ε9 του, ώστε να αποδείξει ότι τα 1,2 εκατ. ευρώ δικαιολογούνται από την πώληση ακινήτου στο Ηράκλειο.
«Η παραφιλολογία τελειώνει εδώ. Και κάθε φορά που κάποιοι επιλέγουν τον δρόμο του εντυπωσιασμού, κάνουν πιο φανερή τη δική τους αδυναμία. Η συνέχεια πλέον στις δικαστικές αίθουσες», καταλήγει στην ανάρτησή του.
Facebook
