ΕΛΛAΔΑ
Χαλάνδρι: Σε σοβαρή κατάσταση ο σεφ εστιατορίου μετά από έκρηξη φιάλης υγραερίου
Ένας ακόμα εργαζόμενος τραυματίστηκε

Σε σοβαρή κατάσταση βρίσκεται ένα από τους δύο εργαζόμενους που τραυματίστηκαν μετά από έκρηξη το βράδυ της Τρίτης (25.03.2025) σε εστιατόριο στο Χαλάνδρι.
Το περιστατικό σημειώθηκε στην κουζίνα του εστιατορίου πιθανότατα από έκρηξη φιάλης υγραερίου και δύο εργαζόμενοι μεταφέρθηκαν με τραύματα στο νοσοκομείο. Ένας εξ αυτών, ο σεφ του εστιατορίου βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση.
Glomex Video
Με το που έγινε η έκρηξη ο χώρος εκκενώθηκε άμεσα από τους θαμώνες, ενώ η παρέμβαση της πυροσβεστικής που έφτασε 8 πυροσβέστες και 3 οχήματα ήταν καθοριστική προκειμένου να σβήσει η φωτιά και να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Η έκρηξη σημειώθηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ και τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνά το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα…
Πηγή:newsit.gr