ΕΛΛAΔΑ
Εστιατόριο στην Καλαμάτα προτείνει, αντί οβελία ... θαλασσινά!
Προτείνει στους θαμώνες θαλασσινά πιάτα αντί για αμνοερίφια
Τα τελευταία χρόνια η Καλαμάτα κερδίζει ολοένα και περισσότερους επισκέπτες και προσφέρεται για αποδράσεις κάθε εποχή του χρόνου. Σήμερα, Κυριακή του Πάσχα, και με σύμμαχο τον ανοιξιάτικο καιρό, κάτοικοι σουβλίζουν τον πατροπαράδοτο οβελία στις γειτονιές, ωστόσο, και οι βόλτες δίπλα στη θάλασσα είναι ιδανικές.
Στο πανέμορφο αυτό μέρος, ένα εστιατόριο προτείνει στους θαμώνες θαλασσινά πιάτα αντί για αμνοερίφια. Ο ιδιοκτήτης του, ο κ. Λάζαρος Κατσογλανίδης, εξηγεί ότι πολύς κόσμος στην ιδέα του να γευτεί κάτι διαφορετικό, επιλέγει ένα ωραίο φιλέτο ψαριού ή εκλεκτά θαλασσινά την ημέρα αυτή. Ωστόσο, από το μενού δεν λείπει και το πατροπαράδοτο αρνάκι ή κατσικάκι, για όσους τελικά το προτιμήσουν.