ΕΛΛAΔΑ

Επιχειρηματίας με κέντρο αισθητικής είναι η ιδιοκτήτρια της Porsche που προκάλεσε το τροχαίο στη Θεσσαλονίκη

Μια 45χρονη γυναίκα η ιδιοκτήτρια του πολυτελούς οχήματος

τροχαιο-πορσε

Μια 45χρονη επιχειρηματίας, η οποία δραστηριοποιείται τον χώρο των κέντρων αισθητικής και της περιποίησης νυχιών, έχει ταυτοποιηθεί από την ΕΛ.ΑΣ. ως η ιδιοκτήτρια της μαύρης Porsche που προκάλεσε το σοβαρό τροχαίο νωρίς σήμερα το πρωί στη Θέρμη στη Θεσσαλονίκη. Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν η ίδια βρισκόταν στο τιμόνι τη στιγμή της σύγκρουσης.

Σημειώνεται πως στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα, μεταξύ των οποίων και η μαύρη Porsche, η οποία εγκαταλείφθηκε στο σημείο, με τον/την οδηγό της να αναζητείται.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα αυτοκίνητα κινούνταν επί της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων όταν συγκρούστηκαν. Αυτόπτες μάρτυρες είπαν ότι το ένα όχημα (η μαύρη Porsche), το οποίο κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα, συγκρούστηκε με το δεύτερο όχημα, το οποίο έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα σιδερικών.

Το ένα όχημα κατέληξε σε δέντρα και διαλύθηκε, ενώ η μαύρη Porsche, αφού έκανε σβούρες, κατέληξε σε κολόνα και στη συνέχεια σε παράδρομο.

Glomex Video

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση