Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Κατά 30% αυξημένη η συμμετοχή σε σχέση με το 2021

Newsroom
Newsroom

Σύμφωνα με την εκλογική επιτροπή του κόμματος - "Σε μόλις δυόμισι χρόνια καταφέραμε να σπάσουμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού, που συμπίεζαν το ΠΑΣΟΚ" δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης

Σημαντικά αυξημένη είναι η προσέλευση στις κάλπες για τις προεδρικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, ξεπερνώντας, μάλιστα, κατά 30% τη συμμετοχή του 2021.

Μέχρι τις 11:00 είχαν ψηφίσει 65.671 φίλοι και μέλη, σύμφωνα με την εκλογική επιτροπή του κόμματος.

Την προηγούμενη φορά στον α' γύρο των προεδρικών εκλογών είχαν ψηφίσει μέχρι τις 09:00 το πρωί 13.764 μέλη και φίλοι. Τα στελέχη του κόμματος εκφράζουν την αισιοδοξία την οποία επιβεβαιώνουν και οι πρώτες εκτιμήσεις πως η συμμετοχή θα ξεπεράσει και τις πιο αισιόδοξες προσδοκίες.

Να σημειωθεί ότι, το 2021 είχαν ψηφίσει συνολικά στον πρώτο γύρο 270 χιλιάδες.

Εκλογές-ΠΑΣΟΚ

Εκλογές-ΠΑΣΟΚ

Εκλογές-ΠΑΣΟΚ

Ανδρουλάκης: Σε μόλις δυόμιση χρόνια σπάσαμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού

Στο Δημαρχείο Κερατσινίου-Δραπετσώνας άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα για την ανάδειξη νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ο Νίκος Ανδρουλάκης.

"Πριν δυόμισι χρόνια μου εμπιστευτήκατε τις τύχες του Κινήματος. Σήμερα νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους απλούς ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ για την τιμή που μου έκαναν, αλλά και για τις μάχες, που δώσαμε μαζί.
 
Σε μόλις δυόμισι χρόνια καταφέραμε να σπάσουμε τις μυλόπετρες του δικομματισμού, που συμπίεζαν το ΠΑΣΟΚ. Θα το κάνουμε πιο ισχυρό και θα πετύχουμε σημαντικές νίκες ξαναβάζοντας την παράταξή μας στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων. 
 
Μαζί πετύχαμε όλα αυτά τα σημαντικά βήματα. Μαζί μπορούμε να κάνουμε το άλμα απέναντι στη Νέα Δημοκρατία".
 

 

O Νίκος ανδρουλακης ψηφίζει
φωτογραφία από eurokinissi

Νάντια Γιαννακοπούλου: Καλώ τους ψηφοφόρους να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους για μια νέα δυναμική πορεία, μια νέα αρχή    

«Σήμερα μετά από τρεις μήνες μιας διαδικασίας διαλόγου καλώ τους ψηφοφόρους να πάρουν το ΠΑΣΟΚ στα χέρια τους, δίνοντας του μια νέα δυναμική πορεία, μια νέα αρχή, προκειμένου η χώρα να έχει στις 14 του μήνα ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση και στις επόμενες εκλογές, να είναι η επόμενη κυβέρνηση», πρόσθεσε η κ. Γιαννακοπούλου.

Η Ναντια Γιαννακόπουλου ψηφίζει
φωτογραφία από eurokinissi

Άννα Διαμαντοπούλου: «Πάμε κάλπες. Για να θέσουμε τις βάσεις για το μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ»    

«Πάμε κάλπες», ήταν το μήνυμα που απηύθυνε η Άννα Διαμαντοπούλου στους πολίτες μόλις ψήφισε στις 10.30 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.
«Μεγάλη μέρα σήμερα και ηλιόλουστη... Σήμερα πάμε όλοι στις κάλπες. Τα μέλη, οι φίλοι, οι πολίτες, για να θέσουμε τις βάσεις για το μεγάλο και κυβερνών ΠΑΣΟΚ. Όλοι μαζί θα διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον, με μία ισχυρή Ελλάδα, μια δίκαιη κοινωνία και αποτελεσματικό κράτος. Πάμε κάλπες», ανέφερε η υποψήφια για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.

η Άννα διαμαντοπουλου ψηφίζει
φωτογραφία από eurokinissi

Μιχάλης Κατρίνης, υποψήφιος πρόεδρος ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Μήνυμα νίκης στο κίνημά μας η συμμετοχή    

«Οι δημοκρατικοί πολίτες σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή και την απόφαση τους, δίνουν σήμερα τη δύναμη στο κίνημά μας για να γίνει και πάλι μεγάλο και νικηφόρο», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, βγαίνοντας από το εκλογικό τμήμα του Πύργου.
«Από την ελληνική επαρχία που χτυπά η καρδιά του ΠΑΣΟΚ, στέλνω μήνυμα νίκης και ελπίδας. Το ΠΑΣΟΚ επιστρέφει για να γίνει η μεγάλη δημοκρατική παράταξη ξανά, δύναμη αλλαγής και ανατροπής. Μπορούμε να τα καταφέρουμε», πρόσθεσε ο κ. Κατρίνης.

ο Μιχάλης κατρινης ψηφίζει
φωτογραφία από eurokinissi

Χάρης Δούκας: «Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον. Αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής για να αλλάξουμε τη χώρα»    

Λίγη ώρα μετά τίς 9 το πρωί ο Χάρης Δούκας, υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα για τις εσωκομματικές εκλογές στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων : «Σήμερα έχουμε ραντεβού με το μέλλον. Αλλάζουμε το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής για να αλλάξουμε τη χώρα. Καλώ όλους τους δημοκράτες και προοδευτικούς πολίτες να ψηφίσουν. Ενώνουμε δυνάμεις, κερδίζουμε την ελπίδα», δήλωσε ο κ. Δούκας.
 

ο Χάρης δούκας ψηφίζει
φωτογραφία από eurokinissi

φωτογραφία: Cretalive 

Διαβάστε επίσης

Άνοιξαν οι κάλπες του ΠΑΣΟΚ – Αισιοδοξία για μεγάλη συμμετοχή

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ