ΕΛΛAΔΑ

Αλέξης Γρηγορόπουλος: 67 προσαγωγές στις συγκεντρώσεις - Ποιοι σταθμοί του Μετρό είναι κλειστοί

Σύμφωνα με την Τροχαία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στις οδούς Πανεπιστημίου και Σταδίου

alexis grigoropoulos

Σε 67 προσαγωγές ατόμων έχει προχωρήσει η ΕΛΑΣ από το πρωί, έπειτα από ελέγχους που έγιναν σε διάφορες περιοχές του κέντρου της Αθήνας ενόψει των συγκεντρώσεων-πορειών για την 16η επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, 24 προσαγωγές έγιναν πριν από την μαθητική πορεία. Ένα άτομο έχει συλληφθεί, 6 έχουν αφεθεί ελεύθερα ενώ οι υπόλοιποι 17 κρατούνται.

Το απόγευμα η ΕΛΑΣ προχώρησε σε 43 προσαγωγές. 28 άτομα προσήχθησαν στην συμβολή των οδών Ιπποκράτους και Φαναριωτών και οδηγήθηκαν στην Διεύθυνση Αλλοδαπών. Τα υπόλοιπα 15 άτομα προσήχθησαν σε διάφορα σημείο στο κέντρο της Αθήνας. Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην κατοχή μίας γυναίκας βρέθηκε ένα καπνογόνο.

Υπενθυμίζεται ότι είναι σε ισχύ αυξημένα μέτρα ασφαλείας και επί ποδός θα βρίσκονται καθόλη τη διάρκεια της ημέρας περίπου 5.000 αστυνομικοί από όλες τις Υπηρεσίες Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας. Παράλληλα, από νωρίς πετάει το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ καθώς και drone, που δίνουν εικόνα στο Κέντρο Επιχειρήσεων της ΓΑΔΑ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σύμφωνα με την Τροχαία, έχει διακοπεί η κυκλοφορία στις οδούς Πανεπιστημίου και Σταδίου, στην οδό Αθηνάς, στο ρεύμα προς Ομόνοια, στην οδό Πειραιώς από το ύψος της Σωκράτους και στην οδό Πατησίων από το ύψος της οδού Χαλκοκονδύλη.

Έκλεισαν οι σταθμοί του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι»

Έκλεισαν και πάλι οι σταθμοί του Μετρό «Πανεπιστήμιο» και «Μοναστηράκι» με εντολή της ΕΛ.ΑΣ, λόγω των συγκεντρώσεων - πορειών στο κέντρο της Αθήνας για την 16η επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Οι συρμοί θα διέρχονται από τους παραπάνω σταθμούς, χωρίς ωστόσο να πραγματοποιούνται στάσεις.

Πηγή:enikos.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση