Αλέξης Τσίπρας: Μας την είχαν στημένη το 2015

«Το κρίσιμο δίλημμα σε αυτές τις εκλογές, είναι εάν θα γυρίσουμε ξανά πίσω ή θα πάμε μπροστά», επισήμανε ο πρωθυπουργός

Οι ίδιοι άνθρωποι που έριξαν τη χώρα στον γκρεμό, κουνάνε το δάχτυλο σε εμάς που τη βγάλαμε στο φως. Ποιος ήρθε με δυσκολίες μεν, με λάθη βεβαίως, και παραλείψεις, και «έβγαλε όμως τη χώρα από τον γκρεμό;», διερωτήθηκε ο Αλέξης Τσίπας μέσω της συνέντευξής του στον ΑΝΤ1.

«Το κρίσιμο δίλημμα σε αυτές τις εκλογές, είναι εάν θα γυρίσουμε ξανά πίσω ή θα πάμε μπροστά», επισήμανε ο πρωθυπουργός. «Μας λένε για φορολογία, αυτή που την έφεραν στο 83%, μας μιλούν γι δουλειές αυτοί έφεραν την ανεργία στο 28%».

«Το πρώτο βασικό είναι ότι στις εκλογές αυτές δεν έχει νόημα να ψηφίσουμε την κομματική μας προτίμηση, αλλά βάσει αυτού που αισθανόμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε για το μέλλον της

«Είναι άλλο να με κατηγορούν για ψεύτη και άλλο να έχω τιμήσει την εντολή του ελληνικού λαού ότι έδωσα τη μάχη στην Ευρώπη με εντιμότητα, αλλά δεν υπήρχαν περιθώρια. Μας την είχαν στημένη, είπε ο πρωθυπουργός και πρόσθεσε ότι «και καλύτερα προετοιμασμένοι να είμαστε δεν θα άλλαζε κάτι, αφού είχαν πάρει την καταστροφική -και γι' αυτούς- απόφαση για Grexit», σημείωσε.

Όσο για τον Γιάννη Βαρουφάκη, είπε πως «έκανε πολλά στραβά, αλλά όποιος κι αν ήταν στην θέση του -και ο Μέσι της πολιτικής να ήταν- δεν θα είχε πολλά περιθώρια να πετύχει περισσότερα».

Δεν μας γύρισαν την πλάτη οι πολίτες, η κάλπη την Κυριακή θα είναι άδεια, το παιχνίδι είναι ανοικτό, είπε ακόμη ο Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ