ΕΛΛAΔΑ

Άγριο επεισόδιο Κωνσταντοπούλου - Φλώρου στη Βουλή: "Με είπατε μαλ@@@@μένη;"

Ένταση στην Ολομέλεια με χυδαίες εκφράσεις - Ο Φλώρος αποκάλεσε την Κωνσταντοπούλου «ξεφτιλισμένη» και ανακάλεσε

kostantopoulou
Photo Credits: @intime

Ένταση μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του ανεξάρτητου βουλευτή Κωνσταντίνου Φλώρου  προκλήθηκε στην Βουλή.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υποστήριξε από το βήμα της Ολομέλειας ότι ο βουλευτής την αποκάλεσε «μαλ@@@@@η» ενώ ο ίδιος ισχυρίζεται ότι την αποκάλεσε «ξεφτιλισμένη».

Το περιστατικό έγινε την ώρα που η κυρία Κωνσταντοπούλου βρισκόταν στο βήμα της Ολομέλειας σχολιάζοντας ότι στο περιθώριο της χθεσινής επεισοδιακής συνεδρίασης ο ανεξάρτητος βουλευτής που προέρχεται από τους Σπαρτιάτες προσέγγισε τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Δήμα για να τον συγχαρεί για το νομοσχέδιο που επιχειρεί την ανάταξη της ασφάλειας των σιδηροδρόμων.

Η αναφορά προκάλεσε την αντίδραση του Κ. Φλώρου με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:

Κ. Φλώρος: Είπα την αλήθεια. Εγώ δεν κάνω καριέρα πάνω σε νεκρούς. Είσαι ξεφτιλισμένη

Κωνσταντοπούλου: Τι είπατε; Ποια λέξη είπατε;

Γεωργαντάς: Παρακαλώ! Να διαγραφεί από τα πρακτικά η λέξη…

Κωνσταντοπούλου: Ποια λέξη είπατε ; Είπατε την λέξη μαλ@@@@μένη; Αυτή τη λέξη είπατε;

Γεωργαντάς: Όχι κυρία Πρόεδρε. Να διαγραφεί από τα πρακτικά. Κύριε Φλώρο ανακαλείτε

Φλώρος: Ναι

Γεωργαντάς: Το ανακαλείτε! Ωραία συνεχίζουμε

Κωνσταντοπούλου: Αυτά καλλιεργείτε! Αυτοί είστε.

Σύμφωνα με βουλευτές που είναι παρόντες στην αίθουσα ο ανεξάρτητος βουλευτής προερχόμενος από τους Σπαρτιάτες αποκάλεσε την κυρία Κωνσταντοπούλου «ξεφτιλισμένη».

 

Πηγή:protothema.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση