Υλικά
4 φιλέτα σολομού
3 κ. σ. μουστάρδα
Αλάτι και μαύρο πιπέρι για γεύση
1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
1/4 φλ. τσαγιού βούτυρο, λιωμένο
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς και στρώστε μια λαδόκολλα σε ένα ταψί.
Βήμα 2
Τοποθετήστε τα φιλέτα σολομού με την πλευρά του δέρματος προς τα κάτω στο προετοιμασμένο ταψί.
Βήμα 3
Απλώστε ένα λεπτό στρώμα μουστάρδας πάνω από κάθε φιλέτο και αλατοπιπερώστε. Καλύψτε με την τριμμένη φρυγανιά και στη συνέχεια περιχύστε με το λιωμένο βούτυρο.
Βήμα 4
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι ο σολομός να ξεφλουδίζει εύκολα με ένα πιρούνι, περίπου 15 λεπτά.
Φωτογραφία από Robert Owen-Wahl από το Pixabay
Πηγή: newsbeast.gr