Σικελιάνικη πίτσα ταψιού με πεπερόνι

Ο Γιώργος Παπακώστας ετοιμάζει σικελιάνικη πίτσα ταψιού με πεπερόνι.

Υλικά για τη ζύμη:

500 γρ αλεύρι για ψωμί
12 γρ αλάτι
7γρ μαγιά
20 γρ ελαιόλαδο
325 γρ νερό

Επιπλέον ελαιόλαδο για το ψωμί

Υλικά για τη σάλτσα τομάτας:

30 γρ ελαιόλαδο
8 σκελίδες σκόρδο
2 κ. γλ. ρίγανη
1/2 κ. γλ. μπούκοβο
750 γρ κονσέρβα τοματίνια

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση