ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΗ

Ριγκατόνι Alfredo με σπανάκι

Με πλούσια σάλτσα και γεύση που απογειώνει τον ουρανίσκο

Ριγκατόνι Alfredo με σπανάκι


Υλικά

    2 κουταλιές της σούπας λάδι
    2 στήθη κοτόπουλου, σε λεπτές φέτες
    3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
    6 λωρίδες μπέικον, ψημένο, ψιλοκομμένο
    140 γρ. σπανάκι
    2 κ. γλ. αλάτι
    2 κ. γλ. πιπέρι
    2 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
    1 1/4 φλιτζάνια ζυμαρικά
    1 φλ. τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη
    1/2 φλ. τσαγιού φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Εκτέλεση
Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Ζεστάνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά.
Βήμα 3
Μαγειρέψτε το κοτόπουλο μέχρι να ροδίσει.
Βήμα 4
Προσθέστε το σκόρδο, το μπέικον, το σπανάκι, αλάτι και πιπέρι, μαγειρεύοντας μέχρι να μαραθεί το σπανάκι.
Βήμα 5
Ρίξτε την κρέμα γάλακτος και αφήστε να πάρει μια βράση.
Βήμα 6
Προσθέστε τα ζυμαρικά, το τυρί και τον μαϊντανό στη σάλτσα, ανακατεύοντας μέχρι να καλυφθούν ομοιόμορφα τα ζυμαρικά.

 

 

Πηγή:newsbeast.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση