Πράσινες Ελιές Χαλκιδικής στο τηγάνι με μπρόκολο και αμύγδαλα

Newsroom
Newsroom

Δείτε τη συνταγή!

Υλικά

Για τις ελιές:

4 κσ ελαιόλαδο
5 σκελίδες σκόρδο
2 κλωνάρια δεντρολίβανο
2 κ.γ. μαραθόσπορος
1 κ.γ. κόκκοι κύμινο
1 κούπα αμύγδαλα
2 κούπες πράσινες ελιές Χαλκιδικής
3 κούπες μπρόκολο
1/2 κούπα λευκό κρασί
αλάτι - πιπέρι

Για την κρέμα

100 γρ γιαούρτι
100 γρ φέτα

Για σερβίρισμα

Μπούκοβο καυτερό
Ξύσμα λεμονιού

 

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ