ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΗ
Πώς να φτιάξεις την πιο γευστική πάστα σκόρδου
Τα υλικά που θα χρειαστείτε και η διαδικασία
Ο Νικόλας Σακελλαρίου δίνει τη δική του εκδοχή, για την πιο γευστική «αλοιφή» σκόρδου.
Υλικά
6 ολόκληρα κεφάλια Σκόρδο
2 κουτ. σούπας Ξύδι
½ φλιτζ. Ελαιόλαδο
αλάτι
Εκτέλεση
Κόβετε ελάχιστα από την κορυφή της κεφαλής του σκόρδου και τυλίγετε τα σκόρδα μέσα σε αλουμινόχαρτο.
Στη συνέχεια ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 45 με 60 λεπτά.
Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr
φωτογραφία pexels.com