Υλικά για 4 άτομα
Για τη μαρέγκα
5 ασπράδια αβγών σε θερμοκρασία δωματίου
1 1/2 κούπα ζάχαρη
1 κγ λευκό ξύδι
1 κγ κορν φλάουρ
1/2 κγ υγρή βανίλια
Λευκή σοκολάτα Ganache
1 1/2 κούπα κρέμα γάλακτος 35%
2 κούπες λευκή σοκολάτα ψιλοκομμένη
1 1/2 κούπα στραγγιστό γιαούρτι
1 κγ υγρή βανίλια
1 κσ μέλι
Γαρνιτούρες
2 κούπες κόκκινα φρούτα μιξ (βατόμουρα, μύρτιλλα, σμέουρα)
1 κούπα σπόροι ροδιού
Φρέσκα φύλλα δυόσμου
μαρμελάδα φρούτα του δάσους
Ζάχαρη άχνη
Glomex Video