Ο Δ. Σκαρμούτσος μας φτιάχνει παστίτσιο με ριγκατόνι και κιμά μοσχαριού

Newsroom
Newsroom

Δείτε τη συνταγή.

Δείτε τη συνταγή για παστίτσιο με ριγκατόνι και κιμά μοσχαριού.

Υλικά

Για τα ζυμαρικά:
500 γρ. ριγκατόνι
3 λίτρα νερό
1 κ.σ. αλάτι

Για τον κιμά:
1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς
50 ml ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδο
1 λευκό κρεμμύδι
1 κλωνάρι σέλερι
3 καρότα
1 κ.σ. πελτέ
3 ντομάτες τριμμένες
150 ml νερό
1 δαφνόφυλλο
1 κ.σ. ρίγανη
1 ξύλο κανέλλας
1 ματσάκι μαϊντανός

Για την μπεσαμέλ φέτας:
1 λίτρο γάλα
100 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
100 γρ. βούτυρο
2 κρόκους αυγού
150 γρ. κεφαλογραβιέρα
250 γρ. φέτα
1 κ.γ. μοσχοκάρυδο

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

ΣΤΕΙΛΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ