ΕΚΕΙΝΟΣ & ΕΚΕΙΝΗ

Το μυστικό για απίστευτα νόστιμες και ζουμερές γαρίδες

Το συγκεκριμένο tip είναι ιδανικό για όταν θέλεις να τις μαγειρέψεις στο γκριλ, αλλά και για άλλες συνταγές στο φούρνο ή το τηγάνι.

No profile pic

Οι γαρίδες είναι από τα πιο νόστιμα και ευέλικτα θαλασσινά. Ταιριάζει ιδανικά σε μακαρονάδες, σαγανάκι, σαλάτες, αλλά και fish tacos. Ξέρεις όμως πώς να τις προετοιμάζεις σωστά για να είναι απίστευτα ζουμερές και λαχταριστές;

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thekitchn.com, το κρυφό συστατικό που απογειώνει τη γεύση της γαρίδας είναι το γιαούρτι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μαρινάρετε τις γαρίδες σε ένα μίγμα από γιαούρτι (1 φλιτζ. για κάθε 1 1/2 κιλό γαρίδες), χυμό λεμονιού, φρέσκα μυρωδικά και σκόρδο στο ψυγείο για 30 λεπτά. Τα λιπαρά από το γιαούρτι θα τις κάνουν απίστευτα ζουμερές και γευστικές!

Το συγκεκριμένο tip είναι ιδανικό για όταν θέλεις να τις μαγειρέψεις στο γκριλ, αλλά και για άλλες συνταγές στο φούρνο ή το τηγάνι.

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση