No profile pic

Υλικά

  • 1 φλ. τσαγιού μαύρη σοκολάτα
  • 2 αβγά
  • 1/3 φλ. τσαγιού μέλι
  • 1/3 φλ. τσαγιού αλεύρι ολικής άλεσης
  • 1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση

Βήμα 1

Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.

Βήμα 2

Τοποθετήστε τη σοκολάτα για 15-30 δευτερόλεπτα στο φούρνο μικροκυμάτων, ανακατεύοντας περιστασιακά μέχρι να λιώσει εντελώς και αφήστε στην άκρη να κρυώσει.

Βήμα 3

Εντωμεταξύ, χτυπήστε καλά τα αβγά και ρίξτε το μέλι και τη σοκολάτα ανακατεύοντας καλά.

Βήμα 4

Προσθέστε το αλεύρι και το αλάτι και ανακατέψτε μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.

Βήμα 5

Τοποθετήστε σε ένα ταψάκι με λαδόκολλα και απλώστε ομοιόμορφα.

Βήμα 6

Ψήστε για 15 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο και αφήστε να κρυώσει τουλάχιστον για 30 λεπτά πριν κόψετε τα μπράουνις.

Πηγή:newsbeast.gr

Γίνε ο ρεπόρτερ του CRETALIVE

Στείλε την είδηση